Publicerad den Lämna en kommentar

Äntligen är popcornboken här…

Popcornboken: Det är lätt att poppa popcorn

Bruno har efter flera års skrivande äntligen blivit klar med Popcornboken det är lätt att poppa popcorn. Det enda som är kvar nu är att trycka den. För att förverkliga denna dröm så skulle vi bli jätte glada om ni skulle vilja förbeställa en första upplaga.

Varför vill du ha den här boken?

Lär dig ett enkelt sätt att poppa perfekta popcorn varje gång.

Allt du behöver veta om popcorn och lite till.

Goda och fina recept som är enkla att följa.

Boken är inbunden i ett smidigt 21 x 19 cm format, estetiskt tilltalande och perfekt att ha framme i köket, på bordet eller i bokhyllan.

Några ord från Bruno
Ända sedan jag var liten har jag varit ansvarig för familjens poppande. Varje fredag stod jag vid spisen med högsta effekt och aluminiumkastrullen skakandes  över plattan. Resultatet blev nästan alltid bra men det var ett hantverk och med tiden blev den använda kastrullen rundare och rundare i botten. Under min studietid började jag experimentera med metoder för att framställa perfekta popcorn och hittade en enkel metod som gav perfekt resultat varje gång. Ur det mynnade ett popcornföretag och en hel del erfarenhet och djupdykning inom ämnet popcorn.

Jag har under många år hållit popcornkurser och vill nu samla all kunskap från dessa och lite till i en riktigt fin bok.  Det viktigaste målet med den här boken är att förmedla hur lätt det är att poppa popcorn på spisen. På köpet får ni även med lite popcornnörderi och massa goda popcornrecept.  

Tack för stödet och poppa på!
Er Bruno

Letar ni efter goda popcorn kolla in våra olika popcorn här. Vill ni veta mer om WePoPoP läs om oss

P.S. Boken är även en perfekt present till någon som vill lära känna världens äldsta och kanske nyttigaste snacks.

Lyssna när Bruno är med på P1 Meny och pratar popcorn för att få ett lietet smakprov av vad som kommer i boken

Alla bilder från boken är utkast. Boken är i det absoluta slutskedet men kan fortfarande ske några små slutliga ändringar för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.