Köp- och leveransvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive  moms och frakt.

Betalningsvillkor och avgifter finns angivna i kundvagnen beroende på valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Prenumeration på Popcornresan

Popcornresan är en prenumeration med en upplevelsebox som skickas ut till dig kvartalsvis. Varje box kostar 249 kr plus frakt på 59 kr. Totalt kostar det 308 kr per kvartal. När du beställer prenumerationen kommer ett konto att skapas åt dig på webbshoppen. Kontot behövs för att du framöver ska kunna logga in och hantera din prenumeration. Prenumerationen startar då så snart du har fått din orderbekräftelse och den kör på kontinuerligt tills du väljer att säga upp den. Länken till ditt konto finns på din orderbekräftelse.

Det är en månads uppsägningstid innan nästgående leveransutskick. Du säger upp prenumerationen genom att logga in på ditt konto hos oss och säga upp din prenumeration.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller första delen av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information till dig.

Du har inte ångerrätt om:
– tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke

– varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller om förseglingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Vi återbetalar varan så snart vi har fått den i retur, med avdrag för kostnaden för frakt på 59 kr.

Service

Vi finns tillgängliga via e-post och strävar efter att svara på alla frågor så snart som möjligt. Under juli månad och jultider är popcornfabriken stängd och våra svar kan då dröja något längre. Som kund blir du informerad i förväg om detta så att du kan förhålla dig till det.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post [email protected]

Leveransvillkor

Leveranser sker tisdagar en gång i veckan, förutom när vi har eventuellt stängt för sommar- och vinteruppehåll. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Det är ditt ansvar som kund att ange rätt namn och adressuppgufter. Om en leverans inte hämtas upp i tid eller inte alls, så  skickas den tillbaka till oss som avsändare. WePoPoP kan skicka paketetet igen mot att du som kund betalar ett frakttillägg på 118 kr. Detta frakttillägg ska täcka för returfrakten samt tilläggsfrakten.

Vi hoppas att du förstår att paket som inte hämtas ut blir en dyr affär för oss och vi tar inte ut några marginaler på retur- och tilläggsfrakten.

Returpolicy

Vi är här för att göra er nöjda så om det är något så är det bara att du mailar oss så hittar vi en lösning. Berätta om allt du inte tycker fungerar bra så ska vi göra vårt yttersta för att förbättra det. Nedan finner du vår policy gällande returer.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du först kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig vidare med returen.

Om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss.

Återbetalningsskyldighet
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Vid varor som inte hämtats ut av dig och sedan skickats i retur till oss, betalar vi tillbaka pengarna för varan med avdrag för frakten på 59 kr.