Köp- och leveransvillkor

Service

Vi finns tillgängliga via e-post info@wepopop.com och strävar efter att svara på alla frågor så snart som möjligt. Under jultider är popcornfabriken stängd och våra svar kan då dröja något längre. Som kund blir du informerad i förväg om detta på vår hemsida.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive  moms och frakt.

Betalningsvillkor och avgifter finns angivna i kundvagnen beroende på valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Prenumeration på Popcornresan

Popcornresan är en prenumeration med en upplevelsebox som skickas ut till dig kvartalsvis. Varje box kostar 249 kr plus en frakt på 59 kr. Totalt kostar det 308 kr per kvartal. När du beställer prenumerationen kommer ett konto att skapas åt dig på webbshoppen. Kontot behövs för att du framöver ska kunna logga in och hantera din prenumeration. Prenumerationen startar då så snart du har fått din orderbekräftelse och den kör på kontinuerligt tills du väljer att säga upp den. Länken till ditt konto finns på din orderbekräftelse.

Det är en månads uppsägningstid innan nästgående leveransutskick. Du säger upp prenumerationen genom att logga in på ditt konto hos oss och säga upp din prenumeration.

Leveransvillkor

Leveranser sker i nuläget tisdagar, onsdagar och torsdagar varje vecka. Under högsommaren minskar vi leveransfrekvensen något men det kommer att stå på hemsidan då. Kring jul har vi stängt för  vinteruppehåll och informerar också på hemsidan när det blir aktuellt. Vi levererar normalt inom Sverige men kan även leverera inom EU. Dock gäller en annan frakt inom EU som du kan se i din kundkorg.

Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Övriga avvikelser i våra leveranser kommer att stå på vår hemsida.

Det är ditt ansvar som kund att ange rätt namn och adressuppgifter vid beställning. Om en leverans inte hämtas upp i tid  hos ombud eller inte alls, så  skickas den tillbaka till oss som avsändare. WePoPoP kan skicka paketetet igen mot att du som kund betalar ett frakttillägg på 118 kr. Detta frakttillägg ska täcka för returfrakten till oss samt tilläggsfrakten.

Vi hoppas att du förstår att paket som inte hämtas ut blir en dyr affär för oss och vi tar inte ut några marginaler på retur- och tilläggsfrakten.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller första delen av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information till dig.

Du har inte ångerrätt om:
– tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke

– varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller om förseglingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering.

– det gälller nedladdningsbara produkter och digitala tjänster. Dessa räknas inte till fysiska varor och därmed gäller inte ångerrätten. När materialet väl har levererats till dig går det inte att ångra köpet.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan samt dess originalförpackning i lika gott skick som när du fick dem. Du får inte använda varan, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Vi återbetalar varan så snart vi har fått den i retur, med avdrag för kostnaden för frakt på 78 kr.

Returpolicy

Vi är här för att göra er nöjda så om det är något så är det bara att du mailar oss så hittar vi en lösning. Berätta om allt du inte tycker fungerar bra så ska vi göra vårt yttersta för att förbättra det. Nedan finner du vår policy gällande returer.

Returer sker på din egen bekostnad förutom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

När du vill nyttja din ångerrätt ska du först kontakta oss på info@wepopop.com så hjälper vi dig vidare med returen.

Om det gäller en tjänst: håll materialet tillgängligt för oss.

Återbetalningsskyldighet
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får tillbaka hela ordersumman med avdrag för frakten på 78 kr.

Vid varor som inte hämtats ut av dig och sedan skickats i retur till oss, betalar vi tillbaka pengarna för varan med avdrag för frakten på 78 kr.

Anmäla fraktskada

Ibland händer det det sker skador under transport. Det är ju såklart tråkigt men det är inget som inte går att lösa! Men vänta inte med att anmäla felet utan gör det så snart du bara kan. Det första steget vid en fraktskada är att du tar bilder på emballaget så snart som möjligt (invändigt och utvändigt). Sedan kontaktar du oss på info@wepopop.com och skickar bilderna samt en beskrivning av vad som har hänt, så hjälper vi dig vidare på vägen.

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post info@wepopop.com