Event och partnerskap

Samarbeta med WePoPoP

WePoPoP har olika typer av samarbetspartners, alltifrån en lokal matbutik till tebutiker och caféer. Det viktigaste är att den vi samarbetar med har ett intresse för vår råvara och vill vara med om att förvalta den vidare gentemot kund.

Då och då gör vi även events av olika slag. Har du en stor händelse på gång och vill förgylla tillfället med kvalitetspopcorn? Skulle popcorn förbättra din verksamhet på ett eller annat sätt? Hör av dig till oss.

Vilka är WePoPoP?
WePoPoP AB är ett litet företag som tar upp kampen för kastrullpopcornen och erbjuder premiumpopcorn och tillbehör som lyfter popcornupplevelsen till nya nivåer. Företaget grundades 2013 i Göteborg och drivs numera i Arvika, Värmland. Vi har en webbshop som våra kunder i hela Sverige kan handla ifrån men säljer även våra älskade popcorn via återförsäljare.

Vi säljer kort och gott popcornkärnorna och det är kunden som skapar magin genom att poppa dem och äta dem som de är, med eller utan kryddor, eller tillsätta dem i olika rätter. Våra popcorn är valda med kärlek med högsta kvalitet utan tillsatser, GMO-fria och hanteras i en nöt- och glutenfri miljö. Detta uppskattas av våra popcornälskare. Vi säljer även tillbehör såsom vårt populära popcornsalt, våra egna kryddor och lite annat gott och praktiskt husgeråd som kastruller.

Vår vision är att bli världens mest älskade och respekterade popcornvarumärke. Att poppa popcorn ska vara en magisk upplevelse där naturliga små soltorkade majskorn förvandlas till stora fluffiga vita popcorn. Vi gör det lätt att älska popcorn. Men vi tar inte oss själva på så stort allvar utan försöker ha roligt när vi utforskar popcornvärlden. Resan till att hitta världens bästa popcorn är lång med många utmaningar och vi färdas helst tillsammans med ett leende på läpparna.

Hur når jag er på WePoPoP?
E-post: info@wepopop.com