Event, samarbeten och partnerskap

Samarbeta med WePoPoP

Är du en popcornälskare av rang som gärna hittar på roliga och inspirerande recept med fina och inbjudande bilder till? Då kan du potentiellt vara en samarbetspartner vi vill jobba med. Vi har sedan några år tillbaka samarbeten med Popcornambassadörer. Det är personer eller organisationer som brinner för och har ett genuint intresse för popcorn. Vi vill bygga långsiktiga relationer med våra popcornambassadörer där vi kan skapa synergier ihop. En popcornambassadör representerar WePoPoP i olika plattformar och därför är det viktigt att vi delar samma värderingar. Läs gärna mer om oss och våra värdeord för att få dig en bild av vad vi står för. Om du känner dig träffad i beskrivningen, är du välkommen att kontakta oss.

Vilka är WePoPoP?
WePoPoP AB är ett litet företag som tar upp kampen för kastrullpopcornen och erbjuder premiumpopcorn och tillbehör som lyfter popcornupplevelsen till nya nivåer. Företaget grundades 2013 i Göteborg och drivs numera i Arvika, Värmland. Vi har en webbshop som våra kunder i hela Sverige kan handla ifrån men säljer även våra älskade popcorn via återförsäljare.

Vi säljer kort och gott popcornkärnorna och det är kunden som skapar magin genom att poppa dem och äta dem som de är, med eller utan kryddor, eller tillsätta dem i olika rätter. Våra popcorn är valda med kärlek med högsta kvalitet utan tillsatser, GMO-fria och hanteras i en nöt- och glutenfri miljö. Detta uppskattas av våra popcornälskare. Vi säljer även tillbehör såsom vårt populära popcornsalt, våra egna kryddor och lite annat gott och praktiskt husgeråd som kastruller.

Vår vision är att bli världens mest älskade och respekterade popcornvarumärke. Att poppa popcorn ska vara en magisk upplevelse där naturliga små soltorkade majskorn förvandlas till stora fluffiga vita popcorn. Vi gör det lätt att älska popcorn. Men vi tar inte oss själva på så stort allvar utan försöker ha roligt när vi utforskar popcornvärlden. Resan till att hitta världens bästa popcorn är lång med många utmaningar och vi färdas helst tillsammans med ett leende på läpparna.

Låter det intressant? Besvara frågorna nedan i ett mail till [email protected] – så hör vi av oss med mer info inom kort!

  1. Berätta lite om dig själv & varför du vill samarbeta med oss.
  2. Vilken/vilka av våra kategorier är du mest intresserad av? Popcorn/ Premiumprodukter/ Veganskt/ Glutenfritt/ Nötfritt/ Hälsa/ Livsstil
  3. Vilken / vilka kanaler använder du dig av? Instagram/Blogg/Youtube
  4. Hur många följare/läsare har du och vilken målgrupp följer dig? Hur många aktiva följare har du? Ett minimum på 10 000 följare.
  5. Hur skulle du presentera våra produkter och i vilken kanal? Recepet, bild, unboxing, stories, inlägg etc?
  6. Förslag på upplägg?

Observera att vi vill ha hand om våra samarbeten direkt och går därför inte genom affiliate-nätverk eller annan typ av mellanhand.

Vi är även med på events. Har du en stor händelse på gång och vill förgylla tillfället med kvalitetspopcorn? Skulle popcorn förbättra din verksamhet på ett eller annat sätt? Hör av dig till oss.

Hur når jag er på WePoPoP?
E-post: [email protected]