Publicerad den 2 kommentarer

Leveransschema popcornresor

För popcornresona har vi fasta leveransdatum. Vi har fyra utskick per år, dom följer våra årstider Vår, Sommar, Höst och Vinter. Vill du ge bort en popcornresa i present, men det är en stund kvar till nästa utskick kan vi skicka dig ett digitalt presentkort att ge vid själva tillfället. Beställer du en resa mitt emellan två standardutskick, kommer vi försöka skicka med din första resa med någon av våra mellanleveranser (du kan se  dem här) för att sedan hoppa på resans ordinarie leveransschema.

 1. Mars (Vårutskick för popcornresorna) Deadline 15Mars
 2. Juni (Sommarutskick för popcornresorna) Deadline 28:e Maj
 3. September (Höstutskick för popcornresorna) Sista veckan Deadline 15 September
 4. December (Vinterutskick för popcornresorna) Första veckan Deadline 28:e November

Vid frågor kontakta oss på info@wepopop.com

2 svar på “Leveransschema popcornresor

 1. Jag har inte fått mina popcorn. Registrerade in ett års 79/month prenumeration. Betalade för ett år. Fick försändelse i september men inget nu…

  1. Hej Robin
   Tack för att du hör av dig.
   Det är en leverans per årstid. Du har fått höstleveransen i September. Vinterleveransen som kommer i december skickades igår den 16:e december och ska komma fram innan julafton. Sedan kommer vårleveransen i mars och sommarleveransen i juni.

   Vet att det har varit lite missförstånd kring antal leveranser men popcornresan har alltid fyra leveranser en per årstid oavsett om man väljer att betala per år, kvartal eller månad. Hoppas att den här kommentaren ska göra det tydligare.

   God Jul och Poppa på
   Bruno

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.