Ge bort popcorn

Popcornupplevelsen

Popcornupplevelsen

Här kommer du att få uppleva sex olika sorters popcorn från två kontinenter. I leveransen medföljer det ett recept och en pedagogisk instruktion för hur du bäst poppar. I det här paketet kommer du få njuta av 6 skålar nypoppade popcorn.

Present?
Vill du ge popcornresan som present? Betala som vanligt, men med din mailadress och övriga leveransuppgifter för presentmottagaren.

Vad får jag uppleva?
I det här paketet kommer ni få uppleva flera olika popcorn: små och stora som smälter i munnen, krispiga, knapriga med extra mycket tuggmotstånd, rundaktiga och klassiska popcornformer. Kärnorna är helt naturliga (ej genmodifierade) i färgerna gul, röd, blå och vit.

Vilka popcorn ingår i popcornupplevelsen del 1?
I det här paketet så ingår: Tre amerikanska minipopcorn: Charlie, Mikki och Moby Dick samt butterfly popcornen El Toro och Señorita samt det runda mushroompopcornet La Nube. 

Vegansk, gluten- och nötfri.

Gillar du popcorn kommer du älska popcornupplevelsen. Smakmässigt är skillnaden mellan popcornen ganska små. Störst är skillnaden gällande majssmaken. Popcornen har också olika nyanser av till exempel nötighet, smör, kola och hö.

Nöjd-kund-garanti
Om du inte är nöjd med popcornen 30 dagar efter att första leveransen kommit fram så får du pengarna tillbaka.

 

299,00kr Inklusive momsLägg till i varukorg

More details →