Ge bort popcorn

Popcornupplevelsen

Popcornupplevelsen

Här kommer du att få uppleva fem olika sorters popcorn från två kontinenter och vårt egenmalda popcornsalt. I leveransen medföljer det ett recept och en pedagogisk instruktion för hur du bäst poppar. I det här paketet kommer du få njuta av 5 skålar nypoppade popcorn.

Present?
Vill du ge popcornresan som present? Betala som vanligt, men med din mailadress och övriga leveransuppgifter för presentmottagaren.

Vad får jag uppleva?
I det här paketet kommer ni få uppleva flera olika popcorn: små och stora som smälter i munnen, krispiga, knapriga med extra mycket tuggmotstånd, rundaktiga och klassiska popcornformer. Kärnorna är helt naturliga (ej genmodifierade) i färgerna gul, röd och lila.

Vilka popcorn ingår i popcornupplevelsen del 1?
I det här paketet så ingår: Två amerikanska minipopcorn: Mikki och Dolly samt butterfly popcornen El Toro och Klintan samt det runda mushroompopcornet Babe. Det ingår även vårt egenmalda popcornsalt som garanterar en perfekt sälta.

Vegansk, gluten- och nötfri.

Gillar du popcorn kommer du älska popcornupplevelsen. Smakmässigt är skillnaden mellan popcornen ganska små. Störst är skillnaden gällande majssmaken. Popcornen har också olika nyanser av till exempel nötighet, smör, kola och hö.

Nöjd-kund-garanti
Om du inte är nöjd med popcornen 30 dagar efter att första leveransen kommit fram så får du pengarna tillbaka.

 

299,00kr Inklusive momsLägg till i varukorg

More details →