Kontakta oss

 • Mail pop@wepopop.com
 • Skype som wepopop
 • Facebook sid facebook.com/weepopop
 • Instagram @wepopop
 • Twitter @wepopop

15 svar på “Kontakta oss

 1. Hej,

  När är nästa leverans?

  1. Hej Esbjörn
   Tack för att du hör av dig.
   Vi kommer skicka nästa tisdag. Om du garanterat vill hinna med så behöver du lägga beställningen idag torsdag. Men det är sannolikt att du kommer med även om du skulle lägga ordern under helgen.

   Poppa på
   Bruno

 2. Vi beställde popcornupplevelsen 1&2 till vår pappa som är en riktig popcornälskare. I min beställning skrev jag att det var en present och att vi önskade få upplevelserna sampacketerade och vi mottog ett fantastisk fin inslagen födelsedagspresent! Vi barn och vår pappa blev jätteglada och tackar wepopop för den fina gesten, varma hälsningar och stort tack från Luleå!

  1. Tack Jozefine
   Vi blir jätteglada att höra att ni uppskattade popcornen och paketet.

   Poppa på
   Bruno

 3. Precis packat upp vår leverans som var sååå fint inslaget till vår popcorngalna student. Väldigt roligt att få och vi blev så glada. Paketeringen var verkligen utöver vad man hade förväntat sig. Nu ska kastrullen diskas och sen kommer popcorndimman ligga tät över Luleå. Vi kan verkligen rekommendera detta företag, känns seriöst på alla sätt.

  1. Tack Vad roligt att ni blev glada. Hoppas popcornen ska smaka. Följ oss gärna på instagram @wepopop eller gilla oss på facebook.

   Poppa på
   Bruno

 4. Hej, trogen kund som är högkonsument av era delikata popcorn! Det enda vi saknar i ert sortiment är smörsmak… Vi saknar verkligen en smörkrydda/olja/spray som är kalorisnål, fettfri och glutenfri. (Kernel Season’s popcorn seasoning butter funkar därför inte). Hoppas att ni kan överväga att ta in det i ert sortiment.

  1. Tack Leila
   Vi ska se vad vi kan hitta. Vårt mål är att hålla oss till så rena ingredienser som möjligt. Har ni testat vårt Ghee smör? Inte fettfritt men funkar bra att poppa i och ger en naturlig smörsmak. Vi vet att det är fler som efterfrågar det här också så vi ska se vad vi kan hitta. Vi kommer släppa en krydda som vi kallar Umami nu i slutet av Januari, det är inte smörsmak utan mer ostig smak.

   Poppa på
   Bruno

 5. Hejsan,
  Jag skulle vilja göra ett tillägg till er instruktion för att poppa popcorn på induktionshäll. Jag hade inga problem med det förrän vi flyttade och satte in en häll ifrån ikea. Hur jag än gjorde (även med er instruktion för perfekta popcon) blev popcornen hårda, brända och/eller med stora mängder opoppade kärnor kvar. Jag behövde en metod med ännu lägre temeratur. Här är mitt sätt att poppa, det tar en lite längre stund men popcornen blir inte hårda eller brända och med ett mycket stort urbyte av poppade kärnor! Kanske kan det hjälpa någon annan som kämpar med att poppa på induktionshäll.

  1. Häll olja i kastrullen och häll i alla kärnor. Jag kör med ca 1 dl kärnor och det täcker botten på kastrullen.
  2. Sätt på låg värme (jag tar 4 av 9). Låt stå LÄNGE så olja + korn långsamt värms upp. Det behövs inget lock än. Låt oljan börja bubbla och göra det i några minuter.
  3. Höj till 6 och när det börjar poppa på med locket.
  4.Skaka om då och då samt släpp ibland ut vattenångan som bildats.
  5. När kastrullen är ca 3/4 full, dra den ifrån plattan och låt stå tills det har poppat färdigt.
  6. Njut!

  Lycka till!

  1. Tack Lotta
   För att du delar med dig av din metod. Riktigt intressant.
   Den kommer definitivt hjälpa andra.
   Vi har också IKEA induktions häll och vi kör på 7 av 9 och det har funkat bra. Men med din metod så får stärkelsen mer tid att värmas upp vilket passar bra för poppcornen med större kärnor. Vi håller på och tar fram en metod speciellt för mushroompopcorn med stora kärnor så den här ska bli spännande att testa.

   Poppa på
   Bruno

 6. Hej!
  Jag fick två popcorn upplevelser i födelsedags present, dessa var mer än bra:). Popcorn har varit mitt absoluta favoritsnacks i mitt 56 åriga liv.

  Jag har genom åren alltid letat efter bra eller bättre popcorn, och nu har det blivit lättare:).

  Tack för tipset med det mortlade saltet som man häller ner i oljan och låter det smälta, Själv har jag provat många olika sätt men inte fatta hur lätt det kunde vara.

  Mvh Måns

  1. Tack Måns
   Jätte snällt att du hör av dig. Vi är så glada att du gillar popcorn lika mycket som vi.
   Poppa på
   Bruno

 7. Behöver hitta en krydda smörsmak. Alla verkar vara slut.

 8. Hej, jag har köpt era två första popcorn upplevelser och det har varit fantastiskt gott.

  Däremot märkte jag att popcornet vi fastnade mest för som är La nube inte gick att köpa bara för sig, hur kommer det sig?
  Kommer definitivt fortsätta köpa popcorn härifrån.

  Mvh
  Alicia

  1. Hej Alicia
   Vad glad jag blir att ni gillar våra popcorn 🙂 Tyvärr så har många av våra producenter haft det svårt med skördarna till följd av svårare väder förhållanden vilket gjort att vi inte fått köpa alla popcorn vi velat eller så mycket vi velat av dem. Detta har speciellt drabbat mushroompopcornen och spanien tyvärr. Jag kan rekommendera Babe som ett allternativ.

   Poppa på
   Bruno

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.