Kontakta oss

 • Mail [email protected]
 • Skype som wepopop
 • Facebook sid facebook.com/weepopop
 • Instagram @wepopop
 • Twitter @wepopop

6 reaktioner på “Kontakta oss

 1. Hej,

  När är nästa leverans?

  1. Hej Esbjörn
   Tack för att du hör av dig.
   Vi kommer skicka nästa tisdag. Om du garanterat vill hinna med så behöver du lägga beställningen idag torsdag. Men det är sannolikt att du kommer med även om du skulle lägga ordern under helgen.

   Poppa på
   Bruno

 2. Vi beställde popcornupplevelsen 1&2 till vår pappa som är en riktig popcornälskare. I min beställning skrev jag att det var en present och att vi önskade få upplevelserna sampacketerade och vi mottog ett fantastisk fin inslagen födelsedagspresent! Vi barn och vår pappa blev jätteglada och tackar wepopop för den fina gesten, varma hälsningar och stort tack från Luleå!

  1. Tack Jozefine
   Vi blir jätteglada att höra att ni uppskattade popcornen och paketet.

   Poppa på
   Bruno

 3. Precis packat upp vår leverans som var sååå fint inslaget till vår popcorngalna student. Väldigt roligt att få och vi blev så glada. Paketeringen var verkligen utöver vad man hade förväntat sig. Nu ska kastrullen diskas och sen kommer popcorndimman ligga tät över Luleå. Vi kan verkligen rekommendera detta företag, känns seriöst på alla sätt.

  1. Tack Vad roligt att ni blev glada. Hoppas popcornen ska smaka. Följ oss gärna på instagram @wepopop eller gilla oss på facebook.

   Poppa på
   Bruno

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.