FAQ

14 svar på “FAQ

 1. Hej!

  Har använt er pop-metod under flera år men nu också äntligen sett till att köpa kvalitetspopcorn från er. Blev ett paket Woody som jag är helnöjd med!
  Perfekt resultat första decilitern och så goda med en fin rapsolja.

  Tackar!

  Christoffer

  1. Tack Christoffer
   Det värmer att höra. Om något inte är bra kontakta oss direkt, popcorn från oss ska vara perfekta.

   Trevlig helg och poppa på
   Bruno

 2. Hej!
  Jag är så lost…
  Uppvuxen med kastrullpopcorn och utvecklat en fantastisk teknik.
  Nu har vi bytt till induktionshäll…😞

  Jag KAN inte poppa längre.
  Kan ni hjälpa mig hitta tillbaka till kastrullpopcorn igen och hur FAN man gör på en induktionshäll så är jag bereddd att köpa allt ni föreslår.
  Vänliga hälsningar
  Kat

  1. Hej Kat
   Inga problem, det här kommer du klara. Inget särskilt du behöver köpa så länge du har en bra kastrull som funkar på induktion. Skillnaden med induktion mot en gammal hederlig spis är att den blir varm mycket snabbare och ofta blir varmare än en vanlig. Så då är det vanligt att popcornen bränner innan de ens har hunnit poppa. Det bästa är att gå ner i effekt, antar att du är van att köra full effekt sen innan. Börja nu på 60-70% av max effekt så runt 6:an om max effekt är 9. Sen kan du följa vår instruktion på https://www.wepopop.com/popcorn-skola/poppa-popcorn/ Finns ett avsnitt om induktionshäll där. Om det inte skulle funka så maila oss på pop@wepopop.com så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig bli en mästare på att poppa igen.

   När du kommit igång med att poppa på induktion kommer du älska det då det går mycket snabbare än på den gamla plattan.

   Poppa på
   Bruno

 3. Hej,

  Säljer ni fortfarande måndagsmixen? Det är ett sånt bra koncept!

  Tack på förhand
  Med vänliga hälsningar
  Ida

  1. Hej Ida
   Tack för att du hör av dig. Roligt att du gillar måndagsmixen. Just nu säljer vi inte måndagsmixen men det är möjligt att den kommer tillbaks igen.

   Poppa på
   Bruno

 4. Är ett riktigt fan av popcorn. Fick ett presentkort på popcornkurs med dig Bruno för ca tre år sen. Poppar popcorn efter dina regler. Alla älskar dessa. Har själv börjat pröva olika sätt att förhöja smaken. Ser på receptsidan att ni tänker likadant.
  Jag kör med solrosolja tryffelolja o rent smör plus salt och prövar med lite olika smakalternativ i oljeblandningen under poppningen. Prövat Ingefärspulver eller chipotle till fördrink. Som du sa på kursen viktigast att inte ha för varmt o för lite olja, så alla poppar upp. Beställer kilovis popcorn av er. Favoriter, Iri .Babe. Cochise, samt Mikki.
  Ha en God Jul med dina fantastiska colapopcorn..
  M.v.h Dan Wessberg.

  1. Tack Dan
   Härligt att höra, det värmer verkligen. Gå gärna in och kommentera recepten vi har och kom med tips på förbättringar. Jag kör ofta med tryffelolja och rapsolja men ska testa att även blanda in smör.

   God jul och gott nytt år
   Bruno

 5. Hej!
  Hur funkar era popcorn att poppa i luftpoppare à la Kjell & Co/Rusta/annat lågpris?

  /A

  1. Hej Andreas
   Kul att du frågar! Alla våra popcorn går utmärkt att poppa i en varmluftspoppare. Vi har inte själva provat med mushroom-popcorn så hör gärna av dig med resultat om du testar!

   Poppa på!
   Viktor

 6. Fick en provpåse Toro vid semifinalen av Teknikåttan som hålls på Chalmers och körde den gamla goda hederliga peppningen på kvällen och misslyckades totalt. Hög värme och bränt.
  Sedan läste jag på påsen och hittade till sidan med Hur man poppar… att man inte kunde så enkla knep som 40+åring är ju pinsamt. Men skam den som ger sig. Så jag följde receptet till punkt och pricka, även de fem första kornen. Och där lyckades jag så bra!
  Nu får jag läsa på om de olika sorterna popcorn bara… så att man kan välja en bra.. om det går att bara välja en.

  1. Tack Fröken K
   Det bästa är så klart att ta ett paket med några olika i så man kan hitta sina favoriter. Typ popcornupplevelsen eller wepopop favoriter.

 7. Hej!
  Har testat erat popcorn och älskar det! Men undrar på en sak, är det möjligt att poppa popcornen i en airfryer?

  1. Hej Djolen
   Jag ska beställa en Airfryer och återkomma. Vad jag kan läsa på nätet så ska det gå, men vill gärna experimentera lite själv för att se hur bra det blir.

   Poppa på
   Bruno

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.