Popcornambassadörer och samarbeten

Ingemar Backman

Legendarisk professionell snowboardåkare och entrepenör (Bland annat med och grundat WESC och Alien, driver idag skidanläggningen Svanstein)
-Jag har poppat popcorn i hela mitt liv, poppade i flera års tid när jag var barn innan jag lärde mig något annat i köket. På senare tid har popcorn varit lite ointressant man ändå alltid gott, ända fram tills jag fick höra talas om Wepopop. Era popcorn mycket bättre än de vanliga och det vara en bra blandning på era sorter så jag blev imponerad.

Christer the real CG

Edward Blom

Gastronom, TV-profil mat och dryckesälskare, författare och mycket mer. Äter hela Micrade ostar, häver öl och en uppskattad popcornförkämpe. Edwards sommar prat var något av det bästa jag hört. Kort och gott en underbar person. Länk till Edwards sida https://www.edwardblom.se/

Christer Gustafsson

Christer är en gammal kollega från Brunos tid på Volvo som gått och blivit en dedikerad hobbykock med ett instagram smockfullt av goda recept. Christers stora engagemang och kärlek till popcorn gör honom till en given popcornambassadör. Här är en länk till Christers blog på instagram hittar ni honom på @the.real.cg.lagar.mat


Samarbeta med WePoPoP

Är du en popcornälskare av rang som gärna hittar på roliga och inspirerande recept med fina och inbjudande bilder till? Då kan du potentiellt vara en samarbetspartner vi vill jobba med. Vi har sedan några år tillbaka samarbeten med Popcornambassadörer. Det är personer eller organisationer som brinner för och har ett genuint intresse för popcorn. Vi vill bygga långsiktiga relationer med våra popcornambassadörer där vi kan skapa synergier ihop. En popcornambassadör representerar WePoPoP i olika plattformar och därför är det viktigt att vi delar samma värderingar. Läs gärna mer om oss och våra värdeord för att få dig en bild av vad vi står för. Om du känner dig träffad i beskrivningen, är du välkommen att kontakta oss.

Samarbeten med influencers

  • Vilken/vilka av våra kategorier är du mest intresserad av? Popcorn/ Premiumprodukter/ Veganskt/ Glutenfritt/ Nötfritt/ Hälsa/ Livsstil
  • Vilken / vilka kanaler använder du dig av? Instagram/Blogg/Youtube
  • Hur många följare/läsare har du och vilken målgrupp följer dig? Hur många aktiva följare har du?
  • Hur skulle du presentera våra produkter och i vilken kanal? Recepet, bild, unboxing, stories, inlägg etc?
  • Förslag på upplägg?

Observera att vi vill ha hand om våra samarbeten direkt och går därför inte genom affiliate-nätverk eller annan typ av mellanhand.

Låter det intressant? Besvara frågorna nedan och berätta lite om dig och varför du vill samarbeta med oss i ett mail till pop@wepopop.com – så hör vi av oss med mer info inom kort!